Coaching

Mijn werkwijze

Holistische visie

Met de nodige kennis en wetenschappelijk onderbouwde achtergrondinformatie werk ik een persoonlijk advies uit met vooral praktishe en naar de praktijk toe gerichte oplossingen.

Uit persoonlijke ervaring weet ik wat het is om geen energie te hebben en hoe belangrijk het is om jezelf de nodige aandacht en rust te geven op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Ik geloof in een holistische aanpak om het zelfhelend vermogen van het lichaam te ondersteunen; een totaalaanpak voor mensen die streven naar een sterk gevoed lichaam, een evenwichtig leven en innerlijke rust.

Het is die totaalaanpak die ik zelf gemist heb tijdens mijn herstel en het is mijn eigen zoektocht die uiteindelijk uitmondt in mijn holistische aanpak in coaching.

Voor het herwinnen of behouden van jouw energie en vitaliteit kan je zelf veel meer dan je zou denken!

Ik begeleid je graag op jouw tocht.

De verschillende pijlers van mijn coaching

Wat klanten vertellen

Het klikte meteen met Véronique!

Vanaf de eerste minuut voel je je bij haar op je gemak. Ik zat al even met de diagnose burnout en was met verschillende dingen tegelijk bezig in de hoop me beter te voelen (huisarts, psycholoog, relaxatietherapie, jobcoaching…).

Ik was op zoek naar een all-in-1-aanpak. En dat was V4Vitality. Eindelijk kon ik met mijn verhalen bij één persoon terecht en moest niet alles steeds opnieuw vertellen. Eindelijk iemand die me op méér dan één vlak kon helpen.

Véronique heeft me niet enkel op persoonlijk maar ook op professioneel en relationeel vlak vooruit geholpen. Ik heb opnieuw leren omgaan met mezelf en anderen. Ik werd eindelijk rustiger.

En één ding dat me al die mensen ervoor nooit hebben verteld was hoe belangrijk voeding is voor je energiepijl. Dat was een echte eye-opener. En het heeft echt verschil gemaakt! Ik was rustiger én had meer energie door de dag heen. Ik voelde me nog zelden uitgeput.

En dat was dankzij de overkoepelende aanpak. Ik kan haar coaching enkel maar aanbevelen!

Elisabeth D.

Beste Véronique,

Bij deze wil ik jou van ganser harte bedanken.

Met enige terughoudendheid begon ik aan mijn coachsessies, maar snel bleek dat jij met jouw ongelooflijke kennis, inzicht en vertrouwen gevoelige snaren kon raken.

Jij zorgde voor een aantal “reddingsboeien” waar ik op alle momenten kan op terug vallen, de juiste ademhaling afgewisseld met lichamelijke inspanning.

Dankzij jou leerde ik mijn eerste yoga-houdingen (asana’s), enkele inzichten in deze filosofie, voedingstips en nog zoveel meer …
Je hebt zeer zeker de juiste steen verlegd in dat woelige water van mij…

Op amper een maand tijd heb ik de innerlijke rust gevonden waar velen van ons zolang achter zoeken en misschien nooit vinden.

Vitality en innerlijke rust : Véronique jij bent een super-professionele life-coach !

Thanks – of zal ik “namaste” schrijven – van een veel gelukkiger vrouw !

Wij zien elkaar zeker terug !!

Michèle D.

Na een informatie-avond georganiseerd door Véronique werd mijn interesse gewekt om meer te leren over hoe je door een natuurlijkere levensstijl, voeding – beweging – ademhaling, energievoller in het leven kan staan.

Véronique maakte een heel persoonlijk programma. We hebben steeds gewerkt op specifieke thema’s, heel interessant voor mij was bijvoorbeeld haar kennis over Ayurveda.

Véronique opende me de ogen voor signalen die er altijd wel waren, maar geen aandacht kregen. Als ik buiten stond, met of zonder opdracht, had ik steeds zin om er verder mee te werken. Haar tips en richtlijnen waren zeer haalbaar en de perfectie hoeft helemaal niet behaald te worden om toch al resultaten (rust en energie) te voelen.

Na slechts enkele sessies heb ik echt het gevoel een nieuwe levensstijl ontwikkeld te hebben waardoor ik inderdaad meer energievol in het leven sta en beter bestand ben tegen tegenslagen.

Bedankt Véronique!

Veerle V.

Beste Véronique,

De infosessie was heel interessant. Meer nog: wat je vertelde sloot helemaal bij eigen ervaringen aan. Heel veel viel op zijn plaats en er is vooral de herkenning dat één probleem (bij mij o.a. geuit in heel hoge bloeddruk) zijn oorsprong heeft op andere vlakken. Vooral het verhaal van de bijnier vond ik buitengewoon verhelderend.

Geen enkele dokter heeft tot nu toe het hele plaatje, zoals jij het naar voor bracht, in kaart gezet. Erg toch? Wetende dat je van hot naar her wordt gestuurd en enkel voor één probleem wordt geholpen… Het zou nochtans veel patiënten helpen en medicijnvrij houden.

Inspirerend is vooral je eigen verhaal wat toch ook getuigt van de enorme (wils)kracht die je nodig hebt om er weer bovenop te komen.

Viviane G.

Kies je formule

PLUS

259(incl. btw particulieren, excl. btw professionelen)
  • 3 sessies
  • 2 maanden geldig

PREMIUM

349(incl. btw particulieren, excl. btw professionelen)
  • 5 sessies
  • 4 maanden geldig

VIP

519(incl. btw particulieren, excl. btw professionelen)
  • 8 sessies
  • 6 maanden geldig

Eerst nog een vraag?

Wil jij opnieuw energiek en vitaal door het leven gaan?

Lijkt mijn aanpak in coaching ideaal voor jou?

Wil je van start gaan en heb je eerst nog wat vragen?

Vraag dan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan!

Vraag jouw gratis kennismakingsgesprek aan