Waar de meesten voor kiezen

De V-6 basisolie is een mix van verschillende plantaardige oliën die je kan gebruiken om je essentiële oliën te verdunnen. Deze basisolie kan worden gemengd om speciale mengsels, formules en massageoliën te maken. Deze olie voedt de huid, heeft een lange houdbaarheid, verstopt de poriën niet, is geurloos, kleurloos en maakt geen vlekken op kleding.

Eén fles van 236ml is €25,96. Deze kan je dus gebruiken om je eigen rollertjes en dergelijke mee te maken. Super handig! En als je vooral rollertjes van 5ml gebruikt kan je bijna 50 rollertjes uit één fles V-6 olie halen! Voeg je een fles V-6 olie aan je bestelling toe, dan krijg je er gratis nog een extra olietje of een product o.b.v. essentiële olie bij.

Klik op de JA- button als je een fles V-6 basisolie aan je bestelling wenst toe te voegen en gratis een extra olietje wil ontvangen.
Je wordt dan na je betaling doorgestuurd naar de pagina waar je je adresgegevens achter kan laten.

Wil je geen V-6 basisolie toevoegen aan je bestelling, klik dan op de Neen-button. Je wordt dan meteen doorgestuurd naar de pagina waar je je adresgegevens achter kan laten.

JA, voeg een fles V-6 basisolie @ €25,96 toe + een gratis extra olietje!
NEEN, dank je wel. Ik ga door naar het formulier voor mijn adresgegevens.