Dank je wel voor jouw deelname aan de infosessie “Taking back your Health and Happiness!”

Ik sta je graag bij om d.m.v. een persoonlijk begeleidingstraject het V4Vitality VitaliteitsModel in praktijk te leren toepassen

Een V4Vitality Coachingstraject is iets voor jou als:

  • Je te kampen hebt met energietekorten en (zware) vermoeidheidsklachten

  • Je opnieuw wil bruisen van energie

  • Je correct wil leren ademen

  • Je rust in jouw hoofd wil ervaren

  • Je een zwakke immuniteit ervaart

  • Je je opnieuw goed in jouw vel wil voelen

  • Je wil genieten van een goede nachtrust en uitgerust opstaan, klaar om de dag te beginnen

  • Je je vol energie en vitaal wil voelen, klaar om al jouw dromen waar te maken

  • Je preventief wil inzetten op jouw algemene gezondheid

  • Je bewuster en gelukkiger in het leven wil staan

Kies nu voor meer energie en vitaliteit!

Ik ben er klaar voor!

Véronique Vandersmissen Vitaliteitscoach V4Vitality

Coachingstraject 5+1

5 sessies

Bij inschrijving binnen 48u na webinar:

1 sessie gratis

Sessies flexibel op te nemen binnen 4 maanden

Dit is perfect voor mij! Ik neem nu actie!!
Véronique Vandersmissen Vitaliteitscoach V4Vitality

Coachingstraject 8+1

8 sessies

Bij inschrijving binnen 48u na webinar:

1 sessie gratis

Sessies flexibel op te nemen binnen 6 maanden

Ik ga voor volledige transformatie!

Wat klanten vertellen…

Het klikte meteen met Véronique!

Vanaf de eerste minuut voel je je bij haar op je gemak. Ik zat al even met de diagnose burnout en was met verschillende dingen tegelijk bezig in de hoop me beter te voelen (huisarts, psycholoog, relaxatietherapie, jobcoaching…).

Ik was op zoek naar een all-in-1-aanpak. En dat was V4Vitality. Eindelijk kon ik met mijn verhalen bij één persoon terecht en moest niet alles steeds opnieuw vertellen. Eindelijk iemand die me op méér dan één vlak kon helpen.

Véronique heeft me niet enkel op persoonlijk maar ook op professioneel en relationeel vlak vooruit geholpen. Ik heb opnieuw leren omgaan met mezelf en anderen. Ik werd eindelijk rustiger.

En één ding dat me al die mensen ervoor nooit hebben verteld was hoe belangrijk voeding is voor je energiepijl. Dat was een echte eye-opener. En het heeft echt verschil gemaakt! Ik was rustiger én had meer energie door de dag heen. Ik voelde me nog zelden uitgeput.

En dat was dankzij de overkoepelende aanpak. Ik kan haar coaching enkel maar aanbevelen!

Elisabeth D.

Beste Véronique,

Bij deze wil ik jou van ganser harte bedanken.

Met enige terughoudendheid begon ik aan mijn coachsessies, maar snel bleek dat jij met jouw ongelooflijke kennis, inzicht en vertrouwen gevoelige snaren kon raken.

Jij zorgde voor een aantal “reddingsboeien” waar ik op alle momenten kan op terug vallen, de juiste ademhaling afgewisseld met lichamelijke inspanning.

Dankzij jou leerde ik mijn eerste yoga-houdingen (asana’s), enkele inzichten in deze filosofie, voedingstips en nog zoveel meer …
Je hebt zeer zeker de juiste steen verlegd in dat woelige water van mij…

Op amper een maand tijd heb ik de innerlijke rust gevonden waar velen van ons zolang achter zoeken en misschien nooit vinden.

Vitality en innerlijke rust : Véronique jij bent een super-professionele life-coach !

Thanks – of zal ik “namaste” schrijven – van een veel gelukkiger vrouw !

Wij zien elkaar zeker terug !!

Michèle D.

Na een informatie-avond georganiseerd door Véronique werd mijn interesse gewekt om meer te leren over hoe je door een natuurlijkere levensstijl, voeding – beweging – ademhaling, energievoller in het leven kan staan.

Véronique maakte een heel persoonlijk programma. We hebben steeds gewerkt op specifieke thema’s, heel interessant voor mij was bijvoorbeeld haar kennis over Ayurveda.

Véronique opende me de ogen voor signalen die er altijd wel waren, maar geen aandacht kregen. Als ik buiten stond, met of zonder opdracht, had ik steeds zin om er verder mee te werken. Haar tips en richtlijnen waren zeer haalbaar en de perfectie hoeft helemaal niet behaald te worden om toch al resultaten (rust en energie) te voelen.

Na slechts enkele sessies heb ik echt het gevoel een nieuwe levensstijl ontwikkeld te hebben waardoor ik inderdaad meer energievol in het leven sta en beter bestand ben tegen tegenslagen.

Bedankt Véronique!

Veerle V.

Beste Véronique,

De infosessie was heel interessant. Meer nog: wat je vertelde sloot helemaal bij eigen ervaringen aan. Heel veel viel op zijn plaats en er is vooral de herkenning dat één probleem (bij mij o.a. geuit in heel hoge bloeddruk) zijn oorsprong heeft op andere vlakken. Vooral het verhaal van de bijnier vond ik buitengewoon verhelderend.

Geen enkele dokter heeft tot nu toe het hele plaatje, zoals jij het naar voor bracht, in kaart gezet. Erg toch? Wetende dat je van hot naar her wordt gestuurd en enkel voor één probleem wordt geholpen… Het zou nochtans veel patiënten helpen en medicijnvrij houden.

Inspirerend is vooral je eigen verhaal wat toch ook getuigt van de enorme (wils)kracht die je nodig hebt om er weer bovenop te komen.

Viviane G.

Ik schrijf me in!

Véronique Vandersmissen Vitaliteitscoach V4Vitality
Dit is perfect voor mij!
Véronique Vandersmissen Vitaliteitscoach V4Vitality
Ik ga voor volledige transformatie

Loop je vast met de online betaling?

Stuur me dan een mailtje naar info@veroniquevandersmissen.be

Contact