Hallo, mijn naam is Véronique Vandersmissen en als Vitaliteitscoach inspireer en begeleid ik vrouwen zoals jij
om opnieuw de meest vitale versie van zichzelf te worden.

Véronique Vandersmissen Vitaliteitscoach V4Vitality

Ik transformeerde mijn leven

waarin ik “geleefd werd” naar een situatie

waar ik nu zelf aan het roer sta

van mijn eigen leven!”

– Véronique Vandersmissen

Hoe het allemaal begon…

Ik had het allemaal onder controle…

Een universitair diploma dat werkzekerheid beloofde, een internationale werkomgeving, een uitdagende en leerrijke werkervaring. Regelmatig naar het buitenland, grote werkdruk en veel verantwoordelijkheid. In tussentijd de bouw van ons huis, twee zwangerschappen (met twee schatten van kinderen), veel slapeloze nachten ook. Voltijds blijven werken, zo hoorde dat. Op stap met de vrienden, avontuurlijke reizen met de rugzak, het ontdekken van andere culturen. Geen tijd om te rusten, tijd te kostbaar om te niksen. Zorgen voor anderen, geen tijd voor mezelf. Tijd voor mezelf… dat is egoïstisch, toch?

Het lukte me prima om al die balletjes in de lucht te houden. Ik was een super-multitasker en ik vond dat geweldig! Wel moe, maar wie is dat nu niet? Burn-out? Ja, van gehoord; maar neen – niets voor mij. Ik had alles onder controle!

Tot die dag…

Dat er iets knapte…doodmoe, geen energie meer, batterijen helemaal leeg…
Volledig uitgeput, angstig, de controle over mijn lichaam kwijt, een afschuwelijk gevoel. Mijn hoofd wilde nog van alles, mijn lichaam kon echter niet meer mee. Eenzaam, hulpeloos, waardeloos, me afvragend of ik ooit weer beter werd. Niet in staat om voor mezelf te zorgen, laat staan om voor mijn gezin te zorgen.
Onzeker – over alles. Niets zichtbaar aan de buitenzijde, maar het gevoel aan de binnenzijde is verschrikkelijk, beangstigend. Geen controle hebben over jouw lichaam… Hoe leg je dat uit aan mensen? Wacht, ik wil helemaal niets uitleggen, ik wil met rust gelaten worden, ik wil dat het weggaat, ik wil opnieuw worden als voorheen…

Een geschenk uit onverwachte hoek

Hoe raar het ook mag klinken, die dag kreeg ik van mijn lichaam een prachtig geschenk: ik werd gedwongen om – letterlijk – tot stilstand te komen. Op dat moment zag ik dat helemaal niet als een geschenk maar als een probleem en als een falen, zowel van mijn lichaam als van mezelf. Ik bedacht dat ik met een paar weken rust wel snel weer de oude zou zijn en de draad terug zou kunnen oppikken. Mijn lichaam dacht daar echter anders over…

Hierdoor ben ik beginnen nadenken over ‘waarom me dit allemaal overkomen is’. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat dit niet iets is dat je ‘overkomt’ maar dat je daar zelf, vaak onbewust en onbedoeld, keihard aan gewerkt hebt.

Dat was voor mij een keerpunt in mijn leven. Ik besloot om het over een andere boeg te gooien en mijn levensstijl volledig aan te passen. Ik heb heel veel gelezen en verschillende zaken uitgeprobeerd, opleidingen gevolgd en me bijgeschoold om mijn vitaliteit opnieuw in stijgende lijn te krijgen. Ik ben opnieuw gaan studeren, deze keer iets waar ik bewust voor gekozen had en dat me boeide. Ik wist dan ook dat het dát was – mensen begeleiden om opnieuw vitaal te worden, of beter nog, hun vitaliteit te behouden – dat ik wilde doen. Dat is mijn missie!

Gepassioneerd VitaliteitsCoach

Het is mijn passie om zoveel mogelijk vrouwen op hun pad naar vitaliteit en gezondheid te informeren en te inspireren zodat ook zij de meest vitale versie van zichzelf worden. Ik weet namelijk dat je zelf veel invloed kan uitoefenen op jouw energieniveau.

Mijn motto luidt ‘Innerlijke rust als basis van gezondheid en vitaliteit!’.

Innerlijk rust op alle vlak; gaande van je ademhaling en goede nachtrust, over rust in jouw spijsvertering door de juiste voedingskeuzen, tot rust in jouw psyche door op een goede manier om te gaan met gedachten en emoties.

Mijn doel is om de levensstijl van vrouwen naar een gezonder niveau tillen en hun veerkracht te verhogen.

Ik wil vrouwen zoals jij er bewust van maken en de kennis meegeven dat met de juiste aanpassingen in jouw levensstijl je zelf weer aan het roer van jouw leven komt te staan!

Ben jij klaar om je weer energiek en vitaal te voelen?

Als Vitaliteitscoach ga ik samen met jou op pad. Je krijgt van mij persoonlijk advies op diverse vlakken om jouw levensstijl te verbeteren. Door deze adviezen stap voor stap in jouw levensstijl te integreren verhoogt jouw energieniveau en voel je je veel vitaler.

Jij hebt de sleutels tot de meest vitale en energieke versie van jezelf in eigen handen. Ik help je graag om deze te verzilveren zodat de energie opnieuw gaat stromen; zodat dromen niet alleen bij dromen blijven maar dat je deze ook waar kan maken.

Kies nu voor meer energie en vitaliteit!