Vitality Breathing

Breathe4Vitality

“Verlaag je toxiciteit, verhoog je vitaliteit”

Dagelijks worden we immers blootgesteld aan heel wat bronnen die schadelijk zijn voor ons welzijn. Op bepaalde zaken hebben we niet zo veel invloed, op heel wat andere dan weer wel. Elke dag opnieuw worden we blootgesteld aan toxines van buitenaf maar ook van binnenuit.

Zo is ademhaling één van mijn stokpaardjes – wist je dat zo’n 75% van de bevolking fout ademt? Je ademt gemiddeld zo’n 20.000 keer per dag; enig idee wat een belasting dat voor jouw lichaam is, als je dat 20.000x fout doet? En hoe groot de win in levenskwaliteit is als je het leert goed te doen?

Daarom is de eerste stap in mijn coachingsaanpak meestal het corrigeren van de ademhaling. Je zou het kunnen zien als het ademhalingscentrum in je brein opnieuw in te stellen naar de ‘fabrieksinstellingen’.

Breathe4Vitality is een online programma waarbij ik vrouwen begeleid met een eenvoudig 4-weken trainingsprogramma naar een functionele ademhaling met een verbeterde celoxygenatie voor een betere algemene gezondheid en welzijn. Jawel, zo iets ‘eenvoudigs’ als je ademhaling heeft een ontzettend grote impact op jou, op hoe je je voelt, hoe energiek je bent, hoe gezond je bent, zelfs hoe gelukkig jij je voelt.

Breathe4Vitality

4 weken Online Trainingsprogramma

R U READY TO TAKE ACTION !?

Breath4Vitality

 COMING SOON!!

Blijf je graag op de hoogte? Kom alvast bij de Fb groep!!
V4Vitality